Se alle aktiviteter
Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ)

Nybegynner

Relaxing app background

Om brazilian jiu-jitsu (bjj)

Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) er en spennende mulighet for utforske og lære denne dynamiske kampsporten. Uavhengig av erfaring eller ferdighetsnivå ønsker vi å skape et inkluderende miljø der alle kan trives og utvikle seg.

Deltakelse i vårt program gir ikke bare en forbedret fysisk kondisjon og tekniske ferdigheter, men det bidrar også til å bygge selvtillit, disiplin og mental styrke som er nyttige i alle aspekter av livet.

Bli med oss på Fit For Fight Kampsportsenter og begynn din spennende reise i Brazilian Jiu-Jitsu-verdenen!

20:15-21:30 (Mandag, Onsdag)

Programmet er designet for å introdusere deg til grunnleggende teknikker i Brazilian Jiu-Jitsu samt gi dem et solid fundament i kampsportens prinsipper og verdier. Vi fokuserer på elementer som posisjonering, grep, kast og submisjoner.Treningene er strukturert for å være både utfordrende og engasjerende, og tilpasses individuelle behov og ferdighetsnivåer.

Tannbeskytter, Vannflaske, Rash guard, Shorts

Fokusområder

  • Tilgjengelig for alle -Vi ønsker å gjøre Brazilian Jiu-Jitsu tilgjengelig for alle ungdommer, uavhengig av alder eller fysisk form. Vårt program er tilrettelagt slik at alle kan starte og utvikle seg i sitt eget tempo.
  • Teknisk og mentalt fokus -Treningene våre legger vekt på å utvikle både tekniske ferdigheter og mentale aspekter som taktikk, strategi og beslutningstaking.
  • Støttende fellesskap -Hos oss handler Brazilian Jiu-Jitsu ikke bare om å lære teknikker, det handler også om å bli en del av et inkluderende og støttende fellesskap der alle oppmuntrer og støtter hverandre.
  • Erfarne instruktører -Våre klasser ledes av høyt kvalifiserte instruktører med lang erfaring innen Brazilian Jiu-Jitsu. De gir personlig veiledning og støtte for å sikre at alle deltakere får den beste mulige opplevelsen og utviklingen.

Fordeler

  • Forbedret kroppsbeherskelse og kroppsforståelse
  • Økt selvtillit og disiplin
  • Utvikling av fysisk styrke, smidighet og mental utholdenhet
Kontakt oss for en gratis prøvetime