Kontakt

Instruktører

Frode Nilsen

Frode Nilsen er en erfaren utøver innen MMA og en dedikert student av ulike grapplingkunster. Han er sertifisert 'moonhead' under Eddie Bravo og innehar 10. Planet-sort belte.

I 2006 begynte han å utforske rubberguard og lockdown-spillet under shootfighting-økter, og ble raskt tiltrukket av den unike stilen til 10th Planet. Han har oppnådd 1. dan sort belte i japansk Ju Jutsu og kickboksing, og ble norsk mester i Sanshou i 2009.

Som barn startet Frode med gresk-romersk bryting og har siden opparbeidet over 20 års erfaring innen ulike kampsporter. Han er også mannen bak Frodoplata-submissionen, som har bidratt til utviklingen av Gogoclinch i 10th Planet-systemet.

Frode er kjent for sin tekniske ekspertise og nøyaktighet i instruksjonen. Enten du er nybegynner eller erfaren, vil han veilede deg grundig gjennom hver økt.

Mads Rask

Mads Rask er ikke bare en anerkjent kampsportutøver, men også en dedikert og dyktig instruktør. Med en imponerende karriere som inkluderer:

  • 9 NM titler i kickboksing. Mads' prestasjoner i kickboksing er bemerkelsesverdige, og demonstrerer hans tekniske dyktighet og dedikasjon til sporten.
  • 3 NM titler i Ju-jitsu hvor han har bevist sitt allsidige talent og taktiske forståelse.
  • Kongepokal i begge disipliner. Denne prestisjetunge utmerkelsen understreker Mads' eksepsjonelle ferdigheter og innsats i begge kampsportdisiplinene.
  • Vinner av TV-serien 'Norges beste fighter' på Viasat 4. Mads' seier i denne konkurransen viser hans overlegne kampferdigheter og hans evne til å hevde seg i toppen av norsk kampsport.

Mens hans konkurransesuksesser er imponerende, er Mads kanskje mest verdsatt for hans rolle som instruktør. Hans filosofi fokuserer på å:

  • Se hver enkelt utøver. Mads forstår viktigheten av å anerkjenne og støtte hver enkelt utøvers unike styrker og behov.
  • Individuell tilnærming. Han tilpasser sin undervisning for å hjelpe hver utøver i å nå sitt fulle potensiale, uansett deres ferdighetsnivå.
  • Fremme vekst og utvikling. Mads er dedikert til å kultivere en atmosfære hvor alle kan lære, vokse og trives i sin kampsportreise.

Som hovedinstruktør på vår skole er Mads Rask et glimrende eksempel på kombinasjonen av konkurranseerfaring og pedagogisk dyktighet. Han er ikke bare en mester i ringen, men også en mentor og guide for våre utøvere. Bli med i våre klasser for å oppleve Mads' ekspertise og lidenskap for kampsport, og ta ditt eget potensiale til nye høyder.